Fotograf Hillerød

Erfaren fotograf til private i Hillerød og Nordsjælland


Leder du efter en professionel fotograf i lokal området med flair for æstetik og kvalitet, og som har stor erfaring inden for sit felt? Hos Friis Marketing Fotografering står vi til rådighed som fotograf til privatarrangementer som jubilæer, bryllupper, konfirmationer mm . Vi ser os selv som en flue på væggen til arrangementer, og vi prøver altid at holde os i baggrunden så meget som muligt, uden at misse de specielle øjeblikke i løbet af aftenen.


Freelance fotograf der tilpasser sig dine ønsker


At hyre Friis Marketing fotografering som din freelancefotograf til den næste store begivenhed er helt uden besvær. Vi starter med at tage en dialog om dine ønsker og behov til billederne i god tid inden selve dagen, og naturligvis forventningsafstemme så vi ved, hvad i forventer af os, krydret med vores kreative ideer og erfaring som professionel fotograf til arrangementer i mange år. På selve dagen kommer vi selvfølgelig ud på den aftalte lokation i god tid og forbereder fotoudstyret, opsætning og tilpasning af linse og kamera, så alt er indstillet og er klart til at gæsterne kommer og festen starter. Efter en fantastisk dag/aften og et hav af fantastiske stemningsbilleder, portrætfotos og selskabsbilleder takker vores fotograf i Hillerød af og vender hjem til fotostudiet, hvor billederne skal billedbehandles og redigeres. Herefter vil du senest modtage de færdige billeder 3-4 dage efter selve dagen.


Selve formatet af billeder, antallet af fotos og prisen aftales på forhånd. Her giver vi dig et indblik i, hvad vi kan tilbyde:


  • Mastebilleder
  • Stillbilleder
  • Stemningsbilleder
  • Dronefotos og dronevideo
  • Aftenbilleder
  • Selskabsfotos
  • Portrætfotos
  • Familieportrætter til arrangementer
  • Og meget mere!


Få taget flotte fotos i Hillerød og Nordsjælland


Vores fotostudie og administration ligger lige uden for Hillerød i Karlebo, men vi køre også gerne andre steder i Nordsjælland, som eksempelvis Lynge, Allerød, helsinge og omegn, hvis du skal have hjælp med at få taget flotte og professionelle fotos. Tøv ikke med at tage kontakt til vores fotograf i Hillerød ved at udfyld formularen til højre, ring på telefon 22 99 38 86, eller skriv en mail med din fotoopgave til os på sf@friismarketing.dk.


Læs også om boligfotografering for private

Indhent Tilbud

Udfyld formularen og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig