Dronefotograf i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Certificeret og professionel dronefotograf i Nordsjælland og københavnsområdet


Hos Friis Marketing Boligfoto er vi droneeksperter, og har mange års erfaring inden for dronefotografering og dronevideoer. Vores fotografer er certificerede og uddannede dronepiloter, og vi har derfor licens og kompetencerne til at varetage, en hvilken som helst cinematisk opgave fra luften. Vi har førhen lavet dronevideoer- og billeder med stor succes til en lang række af events, herunder bryllupper, ejendomssalg for erhverv og private ejendomsmægle, luftfotos til hjemmesider og meget mere.


Leder du derfor efter en dronefotograf, der er certificeret og har sans for det kreative? Så udfører vi både små og store opgaver med droner som:


  • Dronefotografering   
  • Dronevideoer
  • Billede- og videoredigering
  • Boligfotos til boligsalg og erhvervsejendomme
  • Dronevideoer til events og selskaber
  • Erhvervsfotografering med drone
  • Og meget mere!


Dronefotografering i høj kvalitet med fokus på cinematisk storhed


Hos Friis Marketing er vi ikke blot dronepiloter. Med vores baggrund som boligfoto og event- og selskabsfotografering har vi blik for det kreative. Vi ved om nogen at det ikke er nok at kunne flyve en drone. Vi ser os selv som en salgsfremmende og kreative dronefotograf, der har blik for hvilke vinkler og optagelser, der skaber de bedste dronefotos og dronefilm for vores kunder.

Dronfotograf i Hillerød

Hvorfor er det en god ide med dronefotografering ifb. med boligsalg?

Dronefotografering giver et unikt perspektiv i forhold til traditionel fotografering fra jorden, og med de nye generationer af droner er kvaliteten og mulighederne næsten uendelige. Fotoer og videoer fra luften med droner bliver derfor i stigende grad brugt af ejendomsmægler og private til at give et unikt indblik i deres boliger for at fange potentielle købers opmærksomhed og skille sig ud fra resten af boligmarkedet.


Hvad koster en dronevideo?

Prisen på dronevideoer og dronefotos afhænger af tiden, størrelsen på opgaven, specifikke krav og behov til produktet mm. Kontakt os i stedet, og få en skræddersyet pris på enten dronefotos eller dronevideo efter de ønsker og behov du måtte have. Vi laver videoer og tager billeder til brylupper, virksomheder, salg af boligen og meget mere.

Kontakt os og få hjælp af en dronefotograf

Friis Marketing fotograferings administration ligger i Kokkedal mellem Hillerød og Hørsholm. Vi har dagligt fotosager i Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rungsted og resten af Nordsjælland, så kontakt os for at få en professionel dronefotograf til at tage jeres billeder eller videoer fra luften og få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 22993886.

Indhent Tilbud

Udfyld formularen og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig

heavy